Hobby
-
- Kontakt:
Re: Hobby
ja lubię fotografować zachody słońca w różnych środowiskach i otoczeniach.
-
- Kontakt:
Moje hobby łączy się też z celem. Chcę schudnąć - w tym celu chodzę na siłownię i dbam o dietę. Początki były trudne ale teraz sprawia mi to dużą radość. Zwłaszcza, że efekty już widać co motywuje mnie dodatkowo. Tematyka bycia fit jest mi w tym momencie bardzo bliska i interesuje się tym. Chociaż jak wiadomo czasem jest ciężko bo jednak kusi by zjeść coś słodkiego lub zrobić sobie leniwy dzień bez treningu. Nie ma nic złego w tym, że czasem sobie pofolgujemy, ale to prosta droga do powrotu do dawnych przyzwyczajeń. Ostatnio czytałam ten artykuł i uważam, żeto fajne porady dla osób, które mają problem z silną wolą:
Moim największym hobby jest oczywiście piłka nożna, jak większości facetów nie trenuję, bo nie pozwala na to praca, ale raz w tygodniu umawiam się z kolegami na małą gierkę. Ostatnio szukałem nowych butów i kupiłem fajny i tani model w sklepie 11teamsports Paczka przyszła mega szybko
Moja Pasja: Suplementy Diety, Zioła i Konopie ..... Od zawsze fascynowały mnie suplementy diety, zioła i konopie. Badanie ich składów oraz potencjału to moja pasja. Nieustannie sprawdzam opinie na temat różnych produktów, w tym oleju CBD (to zupełna nowość w świecie suplementów diety)
Konopie siewne mają głębokie korzenie w medycynie – już 4 tysiące lat temu w Chinach były używane do łagodzenia bólu i stanów zapalnych. Współczesne badania potwierdzają skuteczność oleju CBD: w badaniu z 2021 roku 59% pacjentów uznało produkty CBD za skuteczne w łagodzeniu bólu, a 67,6% zmniejszyło potrzebę tradycyjnych leków przeciwbólowych.
Konopie siewne mają głębokie korzenie w medycynie – już 4 tysiące lat temu w Chinach były używane do łagodzenia bólu i stanów zapalnych. Współczesne badania potwierdzają skuteczność oleju CBD: w badaniu z 2021 roku 59% pacjentów uznało produkty CBD za skuteczne w łagodzeniu bólu, a 67,6% zmniejszyło potrzebę tradycyjnych leków przeciwbólowych.